Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla

Centurion Dark Image takamoottori 9v Shimano Alivio

2.529,00

Centurion Dark Image E on huippuluokan monipuolinen sähköpyörä. Älykkäälle ja kestävälle rungolle rakennettu Dark Image E on täynnä suorituskykyisiä komponentteja, kuten urheilullinen takaveto, leveät sorarenkaat ja ulkoiset vaihteet. Dark Image E on tehokas kaikissa sääolosuhteissa ja kestää melkein minkä tahansa maaston. Kaiken kaikkiaan Dark Image E on ihanteellinen sekoitus arkeen ja vapaa-ajan käyttöön.

RUNKOKOOT 21″
Runko Vihreä
Vaihde 9v Takavaihtaja Shimano Alivio
Kampisarja alumiini musta 44T
Etujarru Hydraulinen levyjarru
Takajarru Hydraulinen levyjarru
Ohjainkannatin Alumiini hopea
Ohjaustanko Alumiini hopea
Kädensija Centurion ruskea
Satula Centurion ruskea
Pyörän koko 28″ (700)
Renkaat Panaracer GravelKing SK 650x48b
Valaistus LED etuvalo ja diodi takavalo
Polkupyörän tuki Atran Velo Rex

Heti lähetettävissä! Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä

  • Suomalainen perheyritys.
  • Ammattitaitoista palvelua jo yli 110-vuotta.
  • Polkupyörätehdas Sulvan keskustassa.
Tuotetunnus (SKU): T222-1 Osastot: , ,

Sähköjärjestelmä Promovec
Näyttötyyppi Promovec M100 Connect + (Bluetooth)
NÄYTTÖ Promovec Connect + on vallankumouksellinen näyttö tulevaisuuden sähköpyörälle. Connect + koostuu siis minimalistisesta näytöstä, jota pyöräilijä voi käyttää lyhyellä matkalla, sekä Bluetooth-ohjatusta järjestelmästä, joka yhdistää matkapuhelimen ja sähköpyörän sovelluksen kautta toimii iOS:lle ja Androidille.

MOOTTORI Promovec takapyörän moottori 250W Moottori on kevyt, yksinkertainen ja hiljainen. Takapyörän moottori yhdistettynä ulkoisiin vaihteisiin tekee pyörästä urheilullisemman. Aivan kuten etuvetoisessakin, saat apua pelkällä polkimella. Moottorin apu tuntuu tässä mukavalta, pehmeältä työntöltä. AKKU Promovec downtube akku 374 WH / 10,4 AH (kantama jopa 80 km) Akku on valmistettu Tanskassa.

Panaracer GravelKing SK on rakennettu vauhtiin vaikeimmassakin maastossa. Yhdistelmä aggressiivisia nastoja, luonnonkumiseosta ja pistosuojaa luovat perustan todelliselle laadukkaalle renkaalle. GravelKing SK:lla on vahva pito jopa uskomattoman löysällä soralla, mutta se onnistuu silti säilyttämään mukavuuden. Maasto-ominaisuuksistaan huolimatta GravelKing SK käsittelee asfalttia ilman ongelmia ja mahdollisimman vähän melua.

VAIHDERYHMÄ Shimano Alivio on edistynyt vaihderyhmä, jolla on korkea suorituskyky. Alivio tunnetaan erityisesti hyvästä ohjattavuudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen raskaammille pyörille, kuten sähköpyörille. Samaan aikaan Alivio käyttää Rapidfire Plus -tekniikkaa, joka varmistaa nopeat ja tehokkaat vaihdot.

Lisätiedot

Koko

Runkokoko

Runkomateriaali

Väri

Malli

,

Centurion Dark Image E Herre 21in 9g Shimano Alivio-0
Centurion Dark Image takamoottori 9v Shimano Alivio

2.529,00

Heti lähetettävissä! Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä