Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla
Sale!

Winther CX – incl. CX Alu Box 330l Shimano STePS center motor, E6100CRG, 14Ah, 36V,Alfine 8,

6.299,00

Mitä tulee viimeisen kilometrin toimitukseen, ketteryys, vahvuus ja vakaus ovat välttämättömiä tehokkaalle tavaroiden kuljettamiselle pisteestä A paikkaan B. Winther CX -rahtipyörä tarjoaa ratkaisun, joka ei ainoastaan ​​täytä näitä vaatimuksia, vaan auttaa myös säästämään aikaasi ja raha. Erityisesti kaupunkialueille suunniteltu se sopii erinomaisesti yrityksille. Jauhemaalattu alumiini on kiinteästi rakennettu. Winther CX -rahtipyörän tiukasti niitattu laatikko, jossa on teräsvahvikkeet kaikissa kulmissa, varmistaa vakauden ja kestävyyden vääntöä, iskuja ja raskaita kuormia vastaan. Tämä rakenne estää laatikkoa helposti vääntymästä tai taipumasta käytön tai kuljetuksen aikana.

Winther CX -rahtipyörän tilavuus on 330 litraa, mikä tarjoaa runsaasti tilaa paketeille, työkaluille tai muille yrityksesi tarvitsemille tavaroille. Edessä iskunkestävä tanko lisää ylimääräisen suojakerroksen sinulle ja rahtillesi ja suojaa törmäyksiltä. Pituus: 90 cm, leveys: 54 cm, korkeus: 55 cm, tilavuus: 330 L

Winther CX -rahtipyörä on luotettava ja kätevä valinta kuljetustarpeisiin. Se tarjoaa vaikuttavan 250 kg:n painokapasiteetin, joten se kestää turvallisesti myös raskaimmat kuormat. Sen kapea leveys mahdollistaa helpon navigoinnin pyöräteillä, mikä helpottaa suurten määrien vaivatonta kuljettamista säilyttäen samalla maksimaalisen joustavuuden. Lisäksi pyörä on varustettu tukevalla kaasujousella, joka tarjoaa tasaisemman ajon varsinkin raskaita kuormia kuljetettaessa.

Räätälöity tyyliisi sopivaksi

Grafiikan lisääminen Winther CX:ään on loistava tapa tehdä siitä oma ja mukauttaa se tyyliisi tai yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen. Suuri laatikko tarjoaa runsaasti tilaa luovuudelle sekä sivuille että päälle. Grafiikon avulla voit saada tavarapyöräsi erottumaan joukosta samalla kun mainostat yritystäsi.

Pyörä valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan suoraan kotiin toimitusaika noin 2 viikkoa.

Tuotteet ovat räätälöitävissa tarpeittenne mukaan.

Tilaustuote - lähetettävissä 7-14 arkipäivässä

  • Suomalainen perheyritys.
  • Ammattitaitoista palvelua jo yli 110-vuotta.
  • Polkupyörätehdas Sulvan keskustassa.
Tuotetunnus (SKU): Winther CX - incl. CX Alu Box 330l Shimano STePS center motor Osastot: , , ,

Vaivaton pääsy laatikkoon

Hyödynnä Winther CX -kannen poikkeuksellista toimivuutta. Suunniteltu sinun mukavuuttasi ajatellen, se on varustettu kahdella vahvalla kaasujousella. Tämä harkittu lisäys varmistaa vaivattoman pääsyn tavaralaatikkoon, vaikka kädet ovat kiireisiä. Ei enää kamppailua esineiden jongleeraamiseen yrittäessäsi avata kantta. Näiden tukevien kaasujousien avulla kansi avautuu vaivattomasti runsaaseen 88 asteen kulmaan, tarjoten sinulle runsaasti tilaa ja vapautta kätevästi lastata ja purkaa isoja tai ylisuuria esineitä.

Winther CX:n lukitusjärjestelmässä on kestävä teräsrakenne, joka tarjoaa vankan turvan omaisuudellesi. Kiinteällä avaimella varustettu huippuluokan järjestelmä varmistaa, että esineet pysyvät turvallisesti lukittuina ja suojaavat niitä mahdollisilta varkauksilta.

Maksimi kokonaispaino: 250 kg, kuormatila: enintään 100 kg, kuljettaja: enintään 110 kg. Tilavuus: 330 L

Winther CX:ssä on yksi markkinoiden pienimmistä kääntöympyristä, minkä ansiosta se voi tehdä tiukkoja käännöksiä ahtaissa tiloissa ja jopa tehdä U-käännöksiä. Rahtipyörämme tukeva 3-pyöräinen alusta takaa poikkeuksellisen vakauden lastaus- ja purkuprosessin aikana. Pysäköi kuormapyöräsi vaivattomasti käyttämällä innovatiivista 3-pyöräistä rakennetta, jossa hydraulisen levyjärjestelmän seisontajarrun kytkeminen kiinnittää kaksi etupyörää varmistaen turvallisen ja varman pidon kaiken tyyppisessä maastossa.

CShimano STePS E6100 tarjoaa tehokkaan, kevyen keskivetomoottorin yhdistettynä 8-nopeuksiseen Alfine-vaihteistoon. Moottori voi tuottaa 250 wattia ja sen vääntömomentti on 54 Nm, mikä antaa runsaasti tehoa sekä mäessä että nopeissa kiihdytyksissä. Moottori on erittäin hiljainen ja kestävä kaikissa sääolosuhteissa.

Moottorijärjestelmä saa virtansa tehokkaasta 504 Wh:n (vastaa 14 Ah:ta) Li-Ion-akusta, joka sijaitsee tavaratelineessä. Tämä sijoitus varmistaa tasapainoisen painon jakautumisen optimaalista käsittelyä ja vakautta varten. Yhdessä moottorin kanssa akun arvioitu toimintasäde on jopa 55 km yhdellä latauksella, mutta tämä riippuu tietysti maastosta, sääolosuhteista, kuormituksesta ja avustusasteesta.

Moottorin ja avustustason hallinta on helppoa ohjaustankoon asennetun näytön avulla. Näytön avulla pyöräilijä voi valita 3:sta eri tehotasosta (Eco, Normal, High).

Tämä mahdollistaa räätälöidyn ajokokemuksen, olipa kyseessä sitten akun virran säästäminen tasaisemmissa maastoissa tai lisävahvistuksen saaminen jyrkissä rinteissä. Tehokkaan moottorin ja sisäisen vaihteistonsa lisäksi Shimano STePS E6100 on yhteensopiva myös AXA One-Key-Systemin kanssa. Tämän ominaisuuden ansiosta ajajat voivat käyttää samaa avainta sekä akun että pyörän lukitsemiseen, mikä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Lisätiedot

Runkomateriaali

Vaihteet

Renkaat

Vanteet

Lukko

Väri

Malli

,

Winther CX – incl. CX Alu Box 330l Shimano STePS center motor, E6100CRG, 14Ah, 36V,Alfine 8,

6.299,00

Tilaustuote - lähetettävissä 7-14 arkipäivässä