Osta nyt, maksa myöhemmin tai maksa osamaksulla
Sale!

Winther Kangaroo DOG, w. STePS Alfine-8

5.399,00

Turvallinen ja mukava matka

Kangaroo Dogin kanssa voit tuoda nelijalkaisen ystäväsi mukaan. Tilava ja tasaisen pohjan ansiosta koirasi voi nauttia mukavasta ja turvallisesta matkasta. Rungon takaosaan on kiinnitetty säädettävä talutushihna, joka kiinnittää koiran turvallisesti pyöräilyn aikana. Taluttimen pituutta voidaan säätää, jolloin koira voi liikkua vapaasti istuen, seisten tai makuulla. Turvallisuuden lisäämiseksi suosittelemme valjaiden käyttöä, joita koira voi käyttää kiinnitettynä. Ja jos haluat mukauttaa sisustusta tai lisätä istuimia, Kangaroo Litelle suunnitellut istuinratkaisumme ovat täysin yhteensopivia Kangaroo Dogin kanssa. Näin voit pidentää tavarapyöräsi käyttöikää käyttämällä sitä eri tarkoituksiin tai myydä sen helposti uudelleen, kun et enää tarvitse sitä.

TEKNISET TIEDOT
Värit Huppu: musta. Runko: musta.
Runkorakenne alumiini 6061 (takana) teräs (edessä)
Matkustamon iskunkestävä ABS-muovi
Huppu nailon, sateenkestävä kangas
Ohjausjärjestelmä, vakaa ja dynaaminen ohjausominaisuus.
Etupyörät 20 ” 1,75 mono-ripustetulla navalla, kaksoispohjaisella alumiinivanteella ja hydraulisilla levyjarruilla
Takapyörät 26 ” 1,75 erilaisilla vaihteilla ja jarruvaihtoehdoilla.
Nettopaino 39 kg
Kantavuus 100 kg ilman kuljettajaa
Pyörät etäisyys toisistaan 84,5 cm
Mitat Pituus: 207 cm, leveys: 89 cm, korkeus: 115 cm.
Ohjaamon mitat Pituus: 86 cm, leveys: 71,5 cm, pään korkeus matkustamon istuimesta huppuun: 74 cm.

Pyörä valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan suoraan kotiin toimitusaika noin 2 viikkoa.

Tuotteet ovat räätälöitävissa tarpeittenne mukaan.

Tilaustuote - lähetettävissä 7-14 arkipäivässä

  • Suomalainen perheyritys.
  • Ammattitaitoista palvelua jo yli 110-vuotta.
  • Polkupyörätehdas Sulvan keskustassa.
Tuotetunnus (SKU): Winther Kangaroo DOG, w. STePS Alfine-8 Osastot: , , ,

Helposti saavutettavan matalan sisäänkäynnin ansiosta sekä suuret että pienet koirat pääsevät vaivattomasti sisälle ja poistumaan itsenäisesti, jolloin sinun ei tarvitse nostaa niitä. Panoraamaetuikkuna antaa koirallesi mahdollisuuden tarkkailla liikennettä. Paahtavan kesäpäivänä voit avata etuosan ja koirasi voi nauttia tuulesta.

Shimano STePS E6100 tarjoaa Winther Kangaroo Dogille tehokkaan, kevyen keskivetomoottorin yhdistettynä 8-nopeuksiseen Alfine-vaihteistoon. Moottori voi tuottaa 250 wattia ja sen vääntömomentti on 54 Nm, mikä antaa Winther Kangaroo Dogille runsaasti tehoa sekä mäessä että nopeissa kiihdytyksissä. Moottori on erittäin hiljainen ja kestävä kaikissa sääolosuhteissa.

Moottorijärjestelmä saa virtansa tehokkaasta 504 Wh:n (vastaa 14 Ah:ta) Li-Ion-akusta, joka sijaitsee tavaratelineessä. Tämä sijoitus varmistaa tasapainoisen painon jakautumisen optimaalista käsittelyä ja vakautta varten. Yhdessä moottorin kanssa akun arvioitu toimintasäde on jopa 55 km yhdellä latauksella, mutta tämä riippuu tietysti maastosta, sääolosuhteista, kuormituksesta ja avustusasteesta.

Moottorin ja avustustason hallinta on helppoa ohjaustankoon asennetun näytön avulla. Näytön avulla pyöräilijä voi valita 3:sta eri tehotasosta (Eco, Normal, High).

Tämä mahdollistaa räätälöidyn ajokokemuksen, olipa kyseessä sitten akun virran säästäminen tasaisemmissa maastoissa tai lisävahvistuksen saaminen jyrkissä rinteissä. Tehokkaan moottorin ja sisäisen vaihteistonsa lisäksi Shimano STePS E6100 on yhteensopiva myös AXA One-Key-Systemin kanssa. Tämän ominaisuuden ansiosta ajajat voivat käyttää samaa avainta sekä akun että pyörän lukitsemiseen, mikä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Lisätiedot

Runkomateriaali

Vaihteet

Renkaat

Vanteet

Lukko

Väri

Malli

,

Winther Kangaroo DOG, w. STePS Alfine-8

5.399,00

Tilaustuote - lähetettävissä 7-14 arkipäivässä